Alla inlägg under augusti 2014

Av Cornelia - 14 augusti 2014 23:07

Igår så fyllde världens bästa vän år. Hela 16 år, stor tjej nu! ;)
Ville bara säga att jag älskat dig av hela mitt hjärta bullen och jag hoppas att vi kommer att vara bästisar för alltid! Jag hoppas att du gillade dina presenter, för jag gillade definitivt tårtan ;)
Än en gång, grattis! Älskar dig ?

Av Cornelia - 10 augusti 2014 23:57

Nu är jag hemkommen efter en underbar dag hos världens bästa pojkvän! Mamma körde dit mig så att jag var där på eftermiddagen, och hemma hos honom väntade en fin middag! Han hade dukat fint, o med rosa rosor på bordet, och gjort köttfärssås och spaghetti, min favorit! Det var jättegott! Sen såg vi på filmer och åt glass, mums! Han hade verkligen ansträngt sig och jag blev så sjukt glad. Så oerhört tacksam för allt! Jonas, jag älskar dig. För alltid! <3

Cornelia

Av Cornelia - 10 augusti 2014 09:28

Idag var det 3 månader sen jag blev tillsammans med dig Jonas, 3 månader sen våran första puss. Dessa 3 månader har betytt mycket för mig, väldigt mycket. De har varit fantastiska. Tiden har gått så fort, vi har alltid så roligt och hittar alltid på en massa kul. Jag har varit småkär i dig sen sjuan, men jag hade nästan gett upp eftersom att jag aldrig hade trott att du skulle gilla mig tillbaka, men då hände det något... Något alldeles perfekt. Jag älskar dig Jonas, av hela mitt hjärta. Jag hoppas innerligt att jag kommer få uppleva fler månader med dig...år.
Pussar i mängder,

Cornelia

Av Cornelia - 9 augusti 2014 23:34

Idag så hämtade jag ut mina converse! De var super fina och passade perfekt! Perfekt nu till skolstart också. Det var vääääldigt snabb leverans, efter orderbekräftelse så var det räknat med två dagar men det tog bara en dag innan jag kunde hämta ut dem. Dock så har vi varit för upptagna... Men idag tjatade jag hål i öronen på mamma... Jag ville ha mina converse... NU! ;)
Jag köpte mina skor på sportamore för endast 559:-
Det var rea när jag köpte dem.

Cornelia

Av Cornelia - 8 augusti 2014 16:16

Häromdagen så var jag och shoppade med Paula på stan!
Vi tog varsin dricka på espresso house, jag valde en frappe.

Det här köpte jag:

? 2 par Dr. Denim Plenty Jeans (svarta och vita) -Carlings.

? 1 par haremsbyxor (leopard) -H&M.

? 1 par skinny mjukisbyxor (2Cute) -Cubus.

? 2 paket hårfärg -H&M.

? 3-pack strumpor (vita, gråa, svarta) -H&M.

? 1 väska (svart) -Accent.

Cornelia

Av Cornelia - 5 augusti 2014 00:26

Ikväll så beställde jag ett par höga, vita converse! De kostade mindre än mina andra, bara 559:- !!!!! Så jag är superglad över att jag beställde dem, jag har velat ha dem ett bra tag nu! :)

Cornelia

Av Cornelia - 5 augusti 2014 00:22

Jag har haft en alldeles underbar helg! En underbar vecka, först var jag på västkusten från söndag-fredag, och det var alldeles fantastiskt! Sen på fredagkväll när jag kom hem så åkte jag till Jonas, sen åkte jag hem på söndagen. Det var som sagt en alldeles underbar helg, jag blev väckt med frukost på sängen, vi kollade på filmer, "The Shining" och "Dear John" - vår film! ^^
Sen så gjorde vi (han) en sallad till lunch, supergott! Och i söndags så spelade vi tv spel och åt vattenmelon bland annat!
Men ja, en underbar helg med världens finaste kille. Och en underbar semester med världens bästa familj <3

Cornelia

Ovido - Quiz & Flashcards