Alla inlägg den 15 juli 2014

Av Cornelia - 15 juli 2014 23:31

Finns det någon här som inte har sett Dear John? Isånnafall så har du gått miste om en otrolig film. Jag har sett den ett antal gånger nu, två utabv gångerna med min underbara pojkvän. Det är verkligen en utav mina favoritfilmer, jag vet inte varför men den har en speciell plats i mitt hjärta. På netflix så står det såhär om filmen "Kan gränslös kärlek mellan en ung soldat och en collegestudent övervinna krig och tidens tand? Lasse Hallström regisserar." 

Så ja, om det är någon som inte har sett den...SE DEN! 

 

Jag har lyssnat på ett album med låtarna på spotify och jag har fastnat på en låt som heter paperweight, så fin! 



Ni kommer säkert att älska den lika mycket som jag gör!

 

Cornelia

Av Cornelia - 15 juli 2014 23:19

Idag så åkte jag hem till Paula på förmiddagen, men eftersom att hon trodde att hon inte skulle sommarjobba idag fast att hon skulle det så fick jag följa med dit en stund. Men när arbetsgivaren sa åt mig att jag också skulle göra lite jobb där, torka borden till exempel så gjorde jag det och smsade sedan pappa och skrev att han skulle hämta mig... Slavarbete ;)

Men iallafall, när jag kom hem så städade jag min snegarderob och rensade lite utav mina kläder, jag ska fortsätta imorgon. Jag har även pratat med Jonas två gånger idag, saknar honom så otroligt mycket...

Jag har även målat en hylla, så mina händer är fulla med färg och jag får inte bort det, så kul ;)

Ja, det tog väldigt lång tid att städa min snegarderob så det var allt jag gjorde idag tror jag.

Byyye.

 

Cornelia

Ovido - Quiz & Flashcards